Praktijk gesloten vrijdag 19 april t/m ( Goede vrijdag en Paasmaandag) 22 april 2019

Tandartstenpraktijk Henneland is vrijdag 19 april 2019 gesloten in verband met de feestdagen . Wij zijn dinsdag 23 april 2019 weer aanwezig. Voor spoedgevalen zie spoed.
Lees verder
Laatst aangepast: 17-04-2019 14:28
<< < 1 >>>

Inschrijven

Wij begroeten u graag als nieuwe patiënt en maken graag op korte termijn een afspraak met U.

Eenvoudig en snel
Tijdens kantooruren kunt u zich aanmelden aan onze balie of telefonisch op nummer 075-6313004, via het onderstaande inschrijfformulier en per e-mail op info@tandartsenpraktijkhenneland.nl.

Persoonsgegevens
(aub. vermelden bij kinderen)

Bijvoorbeeld 18 oktober 2002Adresgegevens

Verzekeringsgegevens

Indien u de eerste keer de praktijk bezoekt, neemt u dan altijd uw verzekeringspasje mee.Bijvoorbeeld 18 oktober 2012* Verplicht veld

Eerste bezoek

Wanneer u bij ons ingeschreven wilt worden als patiënt, wordt u verzocht het online inschrijfformulier in te vullen of u aan onze receptie balie te melden. U krijgt een inschrijfformulier en een gezondheidsvragenlijst mee én een afspraak bij de tandarts. 

Daarnaast is het belangrijk om uw oude dossier inclusief foto’s digitaal aan ons te leveren u voor dat de eerste afspraak plaats vindt.

De ingevulde formulieren kunt u bij de eerste afspraak aan de tandarts overhandigen. Deze eerste afspraak houdt in het uitvoeren van een uitgebreid onderzoek, eventueel in combinatie met het maken van röntgenfoto’s en het bespreken van het behandelplan. De kosten van dit eerste bezoek bedragen maximaal 86 euro. 

Er wordt uitsluitend volgens afspraak gewerkt.

Websiteinstellingen
Verberg
Verberg
Verberg
Verberg
Verberg
Verberg