Tandartsenpraktijk Henneland is gesloten in verband met de zomervakantie van af maandag 20 juli 2020 tot en met zondag 09 augustus 2020 

 

Voor zeer ernstige pijnklachten en nabloedingen doordeweeks en tijdens kantoor uren kunt u terecht bij tandartsenpraktijk Acacialaan in Wormerveer;

Op maandag tot en met donderdag tussen 08:00 en 17:00. Wilt u dezelfde dag nog geholpen worden, dan graag voor 10:00 bellen.
Contactgegevens:
Adres: Acacialaan 10, 1521 EL Wormerveer
Telefoon: 075 - 621 1345


Voor spoedeisende hulp op maandag tot en met donderdag na 17:00 en vrijdag tot en met zondag neemt u contact op met de spoeddienst telefoon 020-6602750.

Coronavirus COVID-19 update: Tandartsenpraktijk Henneland hervat reguliere zorg onder strikte voorwaarden. 

Er is wereldwijd sprake van een pandemie van besmetting met het coronavirus. De essentie van de Nederlandse aanpak is om het virus maximaal te controleren waarbij kwetsbare groepen worden beschermd.

Wij zullen beperkt open gaan voor reguliere patiëntenzorg. Het beleid dat we volgen is dat we alleen mensen in de praktijk toelaten waarvan we met vrij grote zekerheid weten dat ze gezond zijn. Mocht er de komende tijd iets wijzigen in uw gezondheid en u op één van de volgende vragen ‘ja’ antwoordt dan verzoeken wij u om uw afspraak kosteloos te annuleren.

  • Heeft u nu of in de afgelopen 24 uur één of meerdere van de volgende symptomen die passen bij corona: verkoudheidsklachten (zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn), hoesten, verhoging of koorts (meer dan 38⁰C), kortademigheid of benauwdheid of reuk- en/of smaakverlies?
  • Heeft u op dit moment een huisgenoot met koorts of benauwdheidsklachten?
  • Heeft u nu corona of bent u genezen van corona korter dan 2 weken geleden?
  • Heeft u nu huisgenoten/gezinsleden met corona en heeft u in de afgelopen 2 weken contact met hem/haar gehad terwijl hij/zij nog klachten had?
  •  Bent u in thuisisolatie (verplichte quarantaine, vanwege direct contact met iemand waarbij het coronavirus is vastgesteld)?
  • Woont u in een verpleeghuis of instelling voor mensen met een verstandelijke beperking

Omdat handhygiëne bij deze virusuitbraak een belangrijk bron van besmetting blijkt te zijn, zullen wij u bij betreden van de praktijk vragen uw handen te wassen met water en zeep of te desinfecteren met handalcohol. We verzoeken u daarna uw gezicht en zaken zoals mobiele telefoons niet meer aan te raken. In de wachtruimte en bij het maken van afspraken proberen we met elkaar zo goed mogelijk de 1,5 meter afstand te bewaren die door de Rijksoverheid wordt geadviseerd.

Nog wat extra aanwijzingen:

  • Kom niet te vroeg, dus liefst vlak voor de afspraaktijd bij ons binnen.
  • Volg de aanwijzingen van ons personeel op.
  • Kom alleen naar uw afspraak, indien strikt noodzakelijk mag maximaal 1 ouder of begeleider meekomen.
  • Verlaat na uw behandeling zo spoedig mogelijk de praktijk.

Wij zullen u ontvangen met een glimlach maar u de hand niet schudden.

Voor sommige behandelingen zullen we u 1 minuut laten spoelen.

In de behandelkamer houden we ons aan de Richtlijn Infectiepreventie in Mondzorgpraktijken

en hebben we aanvullende hygiënemaatregelen genomen.

 

Welkom bij Tandartsenpraktijk Henneland in Koog aan de Zaan

Tandartsenpraktijk Henneland is sinds 1981 gevestigd aan Henneland 1 te Koog aan de Zaan. Vanaf het begin hebben wij ons ten doel gesteld om onze patiënten volop tijd en aandacht te geven. De kwaliteit van onze dienstverlening gaat ons boven alles! Wij leveren alle vormen van tandheelkundige zorg om u te ondersteunen uw gebit in een uitstekende conditie te houden. Wij hebben daartoe een compleet team beschikbaar. Alle teamleden zijn geschoold om u te helpen op de manier die het meest geschikt is voor uw situatie. We werken op een zeer klantvriendelijke wijze, waarbij wij ons volledig richten op uw tevredenheid.

Neem een kijkje in onze praktijk

Bekijk de wachtkamer en behandelkamer van Tandartsenpraktijk Henneland.

Websiteinstellingen
Verberg
Verberg
Verberg
Verberg
Verberg
Verberg
Verberg